Gaziantep'te Gümrük Kaçakçılarına Darbe - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Gümrük Kaçakçılarına Darbe

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve Kilis İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri, kaçakçılara göz açtırmıyor.

22.07.2014 10:56  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, kaçakçılara göz açtırmıyor.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 18 Temmuz 2014 tarihinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ortak olarak yapılan operasyon neticesinde; 47 bin 80 adet muhtelif markalarda cinsel uyarıcı materyal (hap), 2 bin 93 adet cep telefonu, bin 790 adet cep telefonu bataryası, bin 267 adet kol saati, 247 adet sauna şortu, 700 kilogram ağırlığında 97 adet plaka halinde nikel, 38 bin 845 kilogram külçe gümüş ve 600 kilogram nikel ayrışımında kullanılan madde ele geçirildiği bildirildi.

Olayla ilgisi olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, yakalanan şüpheli şahısların (5607 S.K.M. Gümrük Kaçakçılığı) suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte gerekli yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiği öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Gümrük Kaçakçılarına Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement