Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli Açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "7 Haziran, aynı 2002 seçimlerinde olduğu gibi inşallah muhalefetin toptan sandığa gömüldüğü bir seçim olacak" dedi.

02.06.2015 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "7 Haziran, aynı 2002 seçimlerinde olduğu gibi inşallah muhalefetin toptan sandığa gömüldüğü bir seçim olacak" dedi.

Canikli, partisinin Bulancak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, halkın muhalefet partilerini daha önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran'da da sandığa gömeceklerine inandığını söyledi.

Seçimler için destek isteyen Canikli, "Artık gitsinler. Hepsi birden gitsinler. 7 Haziran, aynı 2002 seçimlerinde olduğu gibi inşallah muhalefetin toptan sandığa gömüldüğü bir seçim olacak. Olması lazım. Yapmak bizim işimiz, hizmet bizim işimiz. Ondan yana problem yok ama şu atıcılar, palavracılara 7 Haziran'da bir kez daha dersini vermek lazım" diye konuştu.

Bakan Canikli, muhalefet partilerinin seçim vaatlerini de eleştirerek,  halkın onlara inanmadıklarını söyledi.

"Muhalefetteyken atış serbest" diyen Canikli, "Herkes her şeyi söylüyor. Muhalefetteyken ne söylediğinin önemi yok. İktidara geldiğinde ne yaptığın önemli. Millet size nasıl inansın"  ifadelerini kullandı.

Canikli, MHP ve CHP'nin, HDP'nin seçim barajını aşmasını sağlamak için ortak hareket ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Düşünebiliyor musunuz 2'si biraraya geliyor. MHP ve CHP, HDP'nin barajı geçmesi için inanılmaz bir çaba içerisinde. MHP de dahil. MHP de işin içinde. Belge var belge. Bildiğimiz o Demirtaş'ı, PKK'nın siyasi uzantısının başkanını parlatmaya çalışıyorlar. Onu cici göstermeye çalışıyorlar. İkisi beraber. Çünkü hesapları koalisyon. Tutmayacak elbette. Bu adamı bize masum göstermeye çalışıyorlar. Yazıklar olsun. Bunlara gereken cevabı vermek lazım. Hepinize inanıyor ve güveniyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement