Gümrük'te Hacizli Mal Satışı Sürüyor - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük'te Hacizli Mal Satışı Sürüyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri bir grup tasfiyelik eşya ve aracın satışını açık artırma usulüyle yapacak.

02.09.2014 09:31  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri bir grup tasfiyelik eşya ve aracın satışını açık artırma usulüyle yapacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü, 2 kamyonet ile 1 B. Otoyu açık artırma usulüyle 12 Eylül 2014 tarihinde ilk defa, satılmadığı takdirde 26 Eylül 2014 tarihinde ikinci defa Bakırköy İstanbul adresindeki ihale salonunda saat 11.00'da satışa sunacak. Araçların satışa esas bedeli 16 bin TL ile 79 bin 300 TL arasında olacak. Alıcı satışın tamamlanması ve satış tutanağının imzalanmasından sonra satışın iptalini isteyemeyecek. Satışa sunulan menkul mal, mevcut durumu ile satışa sunulmakta olup, alıcının menkul malı yerinde bizzat görerek satışa katıldığı kabul edildiğinden, alıcı tarafından hiçbir şekilde itiraz edilemeyecek. Alıcı, menkul malı almaktan vazgeçmesi veya verilen ek süre içinde bedelin tamamını ödememesi halinde, yeniden yapılan satışta oluşan fark ve zararlar ile yüzde 5 faizini ödemekle yükümlü olacak. Araçlara ait KDV, ardiye ücreti, ilan bedeli ve çekici ücreti gibi masraflar satış bedelinin ödenmesi sırasında alıcıdan ayrıca tahsil edilecek.

Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 33 TL ile en çok bin 688 TL arasında değişen; 75 Kalem muhtelif eşya (hoparlör, çakmak, oto teybi, rulman, kulaklık, cep telefonu, kol saati, fotokopi makinası gibi) açık artırma suretiyle, Şaşmaz/Ankara adresindeki ihale salonunda 9 Eylül 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gümrük'te Hacizli Mal Satışı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement