Gümüşhacıköy'de Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhacıköy'de Huzur Toplantısı

Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçe merkez muhtarları ile huzur toplantısı Emniyet lokalinde yapıldı.

08.04.2014 17:13

Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçe merkez muhtarları ile huzur toplantısı Emniyet lokalinde yapıldı.

Toplantıda, ilçe merkezinde asayişin daha düzenli hale getirilmesi için neler yapılabileceği ve alınması gereken tedbirler konuşuldu.

Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, ilçede halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için polis olarak gece gündüz 24 saat aralıksız vatandaşın hizmetinde olduklarını belirterek, mahalle muhtarlarından, çevrelerinde gördükleri şüpheli kişileri mutlaka polise bildirmelerini istedi.

Süer, seçilen muhtarları tebrik ederek, "Muhtarlar, halkın huzurlu yaşaması için polislerden istifade etmelidir. Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Bunun için sürekli irtibat halinde olması gereklidir. Her mahallede yaşanan olumsuz olayların mutlaka muhtarların polisle irtibata geçerek çözümlenmesi gerekir" dedi.

Toplantıya, Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Yardımcısı Dursun Çiçek, Toplum Destekli Polisi Mürsel Kuran ve mahalle muhtarları katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköy'de Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement