Gümüşhane'de 20 Bin 335 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de 20 Bin 335 Öğrenci Karne Aldı

Gümüşhane\'de 20 Bin 335 Öğrenci Karne Aldı

Gümüşhane’de 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 20 bin 335 öğrenci karne alarak 3 aylık tatile başladı.

17.06.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 20 bin 335 öğrenci karne alarak 3 aylık tatile başladı.

Okulların tatil olması nedeniyle Gümüşhane kent merkezinde Fevzipaşa İlk ve Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, idareciler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada karnelerdeki notların yüksek olmasının yıl boyunca derslere iyi çalışıldığını bir göstergesi, düşük olmasının ise yeterince çalışılmadığının bir göstergesi olduğunu kaydeden Vali Memiş, "Biliyorum hepiniz çok zekisiniz ama notlarınızın biraz düşük olması biraz daha çalışmanızı gerektiriyor. Öğretmenlerinizle birlikte çok güzel sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirdiniz. Bundan sonra da oynamayı da hak ettiniz. Yaz okullarımız olacak, bunlara da katılabilirsiniz. Basketbol, voleybol, yüzme gibi çeşitli spor dallarında kurslarımız olacak bunlara da katılmayı ihmal etmeyin" dedi.

Öğrencilerden yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını isteyen Vali Memiş, "Ben de bir öğretmen çocuğuyum. Her akşam en az 1 saat ya da 2 saat kitap okuyorum. Sizlere de kitap okumayı tavsiye ediyorum. Güzel bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beşinci sınıf öğrencilerine bisiklet verileceğini belirterek, iyi tatiller dileğinde bulundu.

Tören karne dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de 20 Bin 335 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement