Gümüşhane'de Avcılara AVBİS Bilgilendirmesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Avcılara AVBİS Bilgilendirmesi Yapıldı

Gümüşhane\'de Avcılara AVBİS Bilgilendirmesi Yapıldı

Gümüşhane'de avcılara yönelik olarak geçtiğimiz yıl kullanıma başlanan Avlak Yönetimi Bilgi Sistemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

08.09.2014 09:03  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de avcılara yönelik olarak geçtiğimiz yıl kullanıma başlanan Avlak Yönetimi Bilgi Sistemi (AVBİS) bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Gümüşhane Şube Müdürlüğü ve avcı dernekleriyle ortaklaşa yapılan toplantılara Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Yaban Hayatı Şube Müdürü Rıza Kamil, Gümüşhane Şube Müdür Vekili Haydar Tekin, Gümüşhane Şube Müdürlüğü ekipleri ve avcılar katıldı.

İl merkezi ve ilçelerde yapılan toplantılarda AVBİS sistemi hakkında avcılara detaylı bilgi verilirken, avcılık faaliyetlerinin daha planlı bir şekilde yapılması, avlaklarda sürdürülebilir kullanım amacına uygun olarak kotaların belirlenmesi amacıyla geçen yıl kullanıma başlanılan Avlak Yönetimi Bilgi Sistemi (AVBİS) hakkında yaşanan problemler de masaya yatırılarak avcıların görüşleri alındı. Sistemin kullanımı ve sistemdeki yenilikler hakkında avcıların bilgilendirildiği toplantıların devam edeceği bildirildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Avcılara AVBİS Bilgilendirmesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement