Gümüşova Myo'dan Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Gümüşova Myo'dan Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi

Gümüşova Myo\'dan Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi

Düzce Üniversitesi Gümüşova Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi ve Makine Resim Konstrüksiyon Programlarının ortaklaşa düzenlediği Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi’nin açılışı, Gümüşova Belediyesi açık hava sahnesinde gerçekleştirildi.

11.05.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi Gümüşova Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi ve Makine Resim Konstrüksiyon Programlarının ortaklaşa düzenlediği Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi'nin açılışı, Gümüşova Belediyesi açık hava sahnesinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin tasarladığı ve yüzde 80 oranında geri dönüşüm malzemelerinden üretilen ürünler, katma değeri olan süs eşyalarına ve mobilyalara dönüştürülerek ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Halka açık olarak düzenlenen sergiye yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, öğrencilerin tasarladığı ürünleri beğeniyle inceledi.

Sergi Düzenleme Sorumlusu ve Kaynak Teknolojisi Öğretim Gör. Şenol Şirin, Öğretim Gör. Dr. Sıtkı Akıncıoğlu ile birlikte sergiyi organize ettiklerini belirterek kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdikleri serginin, geleneksel hale getirileceğini ve önümüzdeki yıl daha çok ses getireceği beklentisini dile getirdi.

Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi'nin öğrencilerin ufkunun açılması adına çok yararlı bir etkinlik olduğunu nitelendirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşova Myo'dan Makine ve Metal Teknolojileri Yılsonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement