Gündüz Ailesinin 'Otopsi' Acısı - Son Dakika
Güncel

Gündüz Ailesinin 'Otopsi' Acısı

Gündüz Ailesinin \'Otopsi\' Acısı

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde, trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede 5 ay sonra yaşamını yitiren 16 yaşındaki Bilal Gündüz'ün ailesi, yapılan bir hata yüzünden acı üstüne acı yaşadı.

14.07.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde, trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede 5 ay sonra yaşamını yitiren 16 yaşındaki Bilal Gündüz'ün ailesi, yapılan bir hata yüzünden acı üstüne acı yaşadı. Defin hazırlığı sırada cenazeye otopsi yapmak üzere geri istendiğini öğrenen aile üzüntü yaşadı. Çaresiz cenazeyi tekrar hastaneye getiren aile, otopsi yapıldıktan sonra Bilal Gündüz'ü toprağa verdi.

Acıpayam'ın Yumrutaş Mahallesi'nde Ortaokul 6'ıncı sınıf öğrencisi Bilal Gündüz, 5 ay önce babasının kullandığı motosikletin arkasında yolculuk yaparken, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. İlk olarak Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gündüz, daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 5 aydır yoğun bakımda tedavi gören Bilal Gündüz, dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Gündüz'ün öldüğü bilgisi ailesi verildi. Ailede sabah gelip, hastaneden cenazeyi teslim aldı. Acıpayam İlçesi'nin Yumrutaş Mahallesi'ne getirilen Gündüz'ün cenazesi, defin işlemleri yapılırken, aile gelen bir telefonla ikinci bir acı daha yaşadı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan bir hata nedeniyle cenazenin otopsiden önce teslim edildiği, toprağa verilmeden önce adli vaka olduğu için otopsi yapılması gerektiği söylendi. Yumrutaş Mahallesi'ne giden cenaze aracıyla Gündüz'ün cenazesi tekrar hastaneye getirilip, otopsi yapıldı. Daha sonra cenaze tekrar aileye teslim edildi. Bilal Gündüz, ikindide kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Aile olayla ilgili şikayette bulunmadı.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gündüz Ailesinin 'Otopsi' Acısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement