Gündüzleri Hayatın Durduğu Gaziantep İftarda Canlanıyor - Son Dakika
Yerel

Gündüzleri Hayatın Durduğu Gaziantep İftarda Canlanıyor

Gündüzleri Hayatın Durduğu Gaziantep İftarda Canlanıyor

Sıcak hava ve Ramazan ayı nedeniyle gündüzleri adeta hayatın durduğu Gaziantep, iftar ile yeniden canlanıyor.

18.06.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcak hava ve Ramazan ayı nedeniyle gündüzleri adeta hayatın durduğu Gaziantep, iftar ile yeniden canlanıyor. Kentte kurulan Ramazan sokağında ise eski dönemler yaşatılıyor.

Gaziantep'te artan hava sıcaklığı ve Ramazan ayı nedeniyle nedeniyle, gündüzleri adeta hayat duruyor. Bunaltan sıcaklar nedeniyle vatandaşlar ev ve iş yerlerinden çıkmazken, çarşı ve pazarlar boş kaldı. Havanın serinlediği iftar vaktinde ise Gaziantep sokakları yeniden canlanıyor. Vatandaşlar iftar sonrasında Büyükşehir belediyesi tarafından kurulan Masal parka akın ediyor. Eski dönemlere ait geleneklerin yaşatıldığı Ramazan sokağına gelen vatandaşlar, hem alışveriş yapıyor, hem de eğleniyor. Ramazan sokağında açılan stantları da gezen vatandaşlar, etkinliğin ise yaz boyunca sürmesini istiyor.

Arkadaşları ile Ramazan sokağında buluştuklarını belirten vatandaşlardan Furkan Yaylacı, "Sıcaklardan bunaldık. Burada stres atmaya geldik. Keşke bu sokak her zaman olsaydı. Karma bir yer hem aileler hem de gençler burada hoş vakit geçiriyor" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündüzleri Hayatın Durduğu Gaziantep İftarda Canlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement