Güneş: "Sevimsiz Oyun..." - Son Dakika
Spor

Güneş: "Sevimsiz Oyun..."

Güneş: "Sevimsiz Oyun..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabümspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

21.01.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabümspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş açıklamasında, kazanmak için sahaya çıktıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Oynadığımız oyun, kazanmak için hiç bir şey yapmadığımızı gösteren bir oyundu. Dolayısıyla bizim için kötü bir maç, kötü bir sonuç. Rakip daha istekliydi, daha arzuluydu, agresifti, kazanmak için her şeyi yaptı. Hak ettiği bir galibiyet aldı. Onları tebrik ediyoruz, ligde başarılar diliyorum."

Grupta iyi bir yerde olduklarını ancak 3 takımında şansının olduğunu ve her şeyin son maçlarda belli olacağını kaydeden Güneş, şunları kaydetti:

"Kupa şansımızı son maçta tekrar oynayarak daha artı bir pozisyona getireceğiz. Şu anda grupta 3 takımında iddiası var görünüyor. Biz tabii daha iyi durumdayız ama hem Sivas Belediyespor hem 1461 Trabzon'un şansı var. Bugünkü oyun tabii kötü bir oyun. Sahada oynayan oyuncularımızın keyifsiz bir görüntüsü vardı. Hem maçta hem de televizyonları başında izleyenler kötü bir maç seyretti. Sevimsiz bir oyun vardı ama sevimsiz oyunun tek iyi tarafı rakip için oldu."

İLDİZ: "NE MUTLU BİZE"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-0 kazandıkları Beşiktaş maçına ilişkin, iyi mücadele ederek galibiyetle sahadan ayrıldıklarını söyledi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir futbol akşamı olduğunu belirtti.

Gruptaki duruma baktıklarında bir iddialarının olmadığını ve kendileri adına prestij karşılaşması olduğunu ifade eden İldiz, "Her iki takıma da baktığımızda gerek biz gerek Beşiktaş lige göre değişik kadrolarla sahaya çıktı. Haklı olarak hem biz hem Beşiktaş maç eksiği olan arkadaşlarımızı sahaya sürdük. Güzel bir mücadele oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlara ve sporseverlere güzel maç seyrettirdiysek ne mutlu bize. Beşiktaş'a her iki kulvarda başarılar diliyorum. Başarıyı yakalayacaklarına inancım sonsuz" diye konuştu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Güneş: 'Sevimsiz Oyun...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement