Güneşi Beklerken Fanları Dizi Aşkını Boykot Edecek - Son Dakika
Güncel

Güneşi Beklerken Fanları Dizi Aşkını Boykot Edecek

Güneşi Beklerken Fanları Dizi Aşkını Boykot Edecek

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin'in sarmaş dolaş görüntülerine fanlardan tepki gelirken dizinin kaldırılması gündeme geldi.

29.05.2014 20:01  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin'in gazetelere sarmaş dolaş yansıyan görüntüleri 'Güneşi Beklerken' dizisinin kaderini tehlikeye soktu. Dzinin eski sevgilileri gerçekte aşk yaşayınca kıyamet koptu. Kerem ile Yağmur'a kızan fanları, diziyi boykot etmeyi planlarken dizinin kaldırılması gündeme geldi.

DİZİNİN KADERİ TEHLİKEDE

Reyting rekoru kıran ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde kriz. Başrol oyuncularının sarmaş dolaş görüntüleri dizinin kaderini tehlikeye soktu.

KALDIRILMASI GÜNDEMDE

Bürsin’in verdiği röportajlarda her daim sevgilisi olmadığını açıklaması diğer oyuncu Hande Doğandemir ile Bürsin’in  aşk yaşaması taraftarı olan "Zeyker" isimli fan grubunun tepkisini topladı. Diziyle ilgili yazılan her iletinin altına mesaj bombardımanı yapan fanların tepkisi yüzünden dizinin kaldırılması gündeme geldi.

YENİ PROJE: AH BE GÜLTEPE

Akşamı'ın haberine göre; Birkaç gün önce  Yağmur Tanrısevsin’in rolü olmadığı gününde Kerem Bürsin’i ziyarete gittiği ve sete alınmadığı iddia edilmişti. Kanal D’nin dizi bitirilse bile Kerem Bürsin gibi genç ve başarılı bir oyuncuyu kaybetmemek için alternatif bir formül üretme çabasında olduğu konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde ‘Güneşi Beklerken’ hakkında son kararı verecek olan kanal yönetimi, eğer diziyi bitirme kararı alırsa, Bürsin’e yine kendi kanallarında yayınlanacak yeni bir dizide başrol teklif edecek. Dizinin isminin ise ‘Ah Be Gültepe’ olacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Güneşi Beklerken Fanları Dizi Aşkını Boykot Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANKARALI: EY GENÇLİK HAYAL KURMAYI BIRAK GELECEĞİNE BAK.DİZİLER GERÇEK HAYAT DEĞİLDİR.AVRUPADA GENÇLER BİRŞEYLER ÜRETMEYE VE KENDİ GELECEKLERİ İLE İLGİLİ ALANLARA YÖNELİRKEN ÜLKEMİZDE GENÇLER BİR RÜYA PEŞİNDE KOŞUYOR NE TUHAF.O RÜYAYLA ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORLAR UYANDIKLARINDA KENDİLERİNİ BİR KAOSUN E KAVGANIN ORTASINDA BULUYORLAR. 17 3 Yanıtla
  • ROYAL ZAZA: Güneşi beklerken yağmur geldi ... 7 1 Yanıtla
  • Buse: Bence böyle tutulan bi proje var daha dikkatli olmaları lazım ki zeyker hayranları fazlasıyla çok tabiki büyük tepki alırlar gerçek hayatları tabiki bizi ilgilendirmez ama oyuncuysanız vede bu diZi sayesinde daha popüler olduysanız bazı şeylerdende fedakarlık göstermelisiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement