Kumar Borcu Olan Polisin Silahına El Koydular - Son Dakika
Güncel

Kumar Borcu Olan Polisin Silahına El Koydular

Güngören'de 'Polisten Esnafa Dayak' haberiyle duyulan olayda, kumar borcu olan polisin silahına el konulmasıyla takviye ekip çağırıp darp ettiği öğrenildi.

07.02.2015 10:09  Güncelleme: 11:24

Güngören'de 'Polisten Esnafa Dayak' haberiyle ilgili yayınlanan görüntülerin perde arkası aralandı. Kumar borcu bulunan bir polisin rehin alınarak silahına el konulduğu ve ardından gelen takviye ekiplerin de darp edildiği ortaya çıktı.

DAYAK YEDİĞİNİ ÖNE SÜRÜP ŞİKAYETÇİ OLMUŞLARDI

Geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen olayda, polisten dayak yediğini öne süren esnaf ve 2 arkadaşı polislerden şikayetçi olmuştu. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, bazı esnaf ve polisler yaralanmış ve emniyet ise olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

SİLAHINA EL KONULAN POLİS ARKADAŞLARINDAN YARDIM İSTEDİ

Başlatılan soruşturma sürerken, yaşanan olayın perde arkası da aralandı. İddaa bayii olarak geçen işyerinde kumar oynatıldığı ve tefecilik faaliyetlerinin yapıldığı iddia edilirken, çevre esnafı ve ikamet sahiplerinin sık sık söz konusu işyeri ile ilgili ihbarlarda bulunduğu belirlendi. İşyerine sıklıkla gelen bir polis memurunun burada oyun oynadığı, kumar borcu nedeniyle rehin alındığı ve ardından da beylik tabancasına el konulduğu ortaya çıktı. Polis memurunun meslektaşlarını arayarak yardım istediği ancak olay yerine gelen ekiplerin işyeri önünde toplanan kalabalık tarafından darp edildiği belirtildi. Olayların büyümesi üzerine önce bölgeye ikinci takviye, ardından da üçüncü takviye polis ekiplerinin yönlendirildiği ifade edildi.

OLAY GÖRÜNTÜLERİN ARKASINDA AĞIR TAHRİK VE DARP İDDİASI

Emniyette yapılan soruşturma ve alınan ifadelerde takviye için giden ilk ekipten 3 polisin darp edildiği, ardından giden ekiplerin de ağır küfür ve tahriklerin yanı sıra darp edildikleri rapor edildi. Polis tutanakları ve alınan darp raporlarında polislerin olay öncesi ve sonrasında ağır tahrik altında oldukları ve darp ile birlikte psikolojik olarak kendilerini savunmak zorunda kaldıkları belirtildi. Polislerin kendisini darp ettiğini öne süren esnafın aldığı ilk doktor raporunda sadece burnunda hafif bir darbe izi bulunduğu, ancak medyaya çıkmadan önce ağır bir makyaj yaparak durumu vahim bir haldeymiş gibi gösterme gayreti içerisine girdiği öne sürüldü.

SÜRGÜN EDİLEN POLİS MEMURUNUN DURUMU KALANLARI DA OLUMSUZ ETKİLEDİ

Öte yandan, esnafa yumruk atarken görüntülenen polis memurunun mesleğinde başarılı bir isim olduğu ve Yunus Timleri'nin bizzat eğitilmesinde de aktif rol aldığı öğrenildi. Olayın ardından Bağcılar ilçesine sürgün edilen polis memurunun durumunun geride kalan ekiplerin de moralini olumsuz etkilediği kaydedildi.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Güngören'de oturan bazı semt sakinleri ise, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sürgün edilen polis memurunun ilçeye geri gönderilmesi için imza kampanyası başlattı. Toplanan imzaların tamamlandıktan sonra ilçe kaymakamlığına sunulacağı ifade edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kumar Borcu Olan Polisin Silahına El Koydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement