Güntekin Onay: Kimse Endişe Etmesin Bu Tur Bizim - Son Dakika
Spor

Güntekin Onay: Kimse Endişe Etmesin Bu Tur Bizim

Güntekin Onay: Kimse Endişe Etmesin Bu Tur Bizim

Beşiktaş, Brugge'e 2-1 mağlup olurken Güntekin Onay, "Kimse endişe etmesin bu tur bizim." dedi.

13.03.2015 09:06  Güncelleme: 10:58

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, deplasmanda Belçika temsilcisi Club Brugge'e 2-1 mağlup oldu ve turu İstanbul'a bıraktı. Vatan gazetesi yazarı Güntekin Onay, siyah-beyazlı takımın dün akşam ortaya koyduğu performans için "Hücumda pasif bir maç çıkarttık, özellikle 1-1'den sonra savunmada kötü işler yaptık. Brugge karşısında rövanş için alınan bu skor her şeye rağmen bizim için avantaj." ifadelerini kullandı.

İşte Güntekin Onay'ın köşe yazısı...

"İLK YARI PLANLANDIĞI GİBİ GİTTİ"

Beşiktaş Club Brugge deplasmanında çeyrek finale doğru dev bir adım attı. Bir Avrupa maçında deplasmanda ne kadar oynanabilinir ise maksimum akılcılıkta oynadı. İlk 45 dakika emniyetli ve rakibe alan vermeyen saha parselizasyonunda herşey planlandığı gibi gitti.

"GÖKHAN'IN GOLÜ SÜPERSTAR İŞİ"

Fazla risk almayan Brugge de hiç pozisyon üretemedi. İkinci yarının başında Gökhan Töre'nin attığı gol gerçek bir süperstar işi. Bize büyük avantaj getiren bu harika golün ardından Belçika temsilcisi büyük panik yaşadı ve hemen ardından birkaç etkili atak daha yaptık.

SAVUNMAYA ELEŞTİRİ

Brugge'e beraberliği getiren golde ise savunma hattımızın kaleye çok yakın kurulmasının cezasını çektik. Ersan Gülüm ve Necip Uysal ceza alanı ön çizgisine kadar çıkmış olsalar bu golü yemezdik.

"BİZİM İÇİN AVANTAJ"

Golle birlikte moral ve güven bulan Brugge ise ilk kez hücumda etkili olmaya başladı ve üzerimizde baskı kurdu. Duran toplar ile de tehlikeler yarattı. Sadece sonucun önemli olduğu bir karşılaşmaydı. Bu sezon evinde tek bir yenilgi dahi almamış Brugge karşısında rövanş için alınan bu skor her şeye rağmen bizim için avantaj.

"KİMSE ENDİŞE ETMESİN"

Hücumda pasif bir maç çıkarttık, özellikle 1-1'den sonra savunmada kötü işler yaptık. Oulare'nin girişi ve çift pivot santrfor dengemizi bozdu. Bocaladık. Devamında da Serdar'ın sebep olduğu penaltıdan sonra geriye düşsek de Gökhan'la bulduğumuz golün değeri gerçekten çok büyük. İstanbul'da, Olimpiyat Stadı'nda 70 bin kişi önünde bambaşka bir Beşiktaş izleyeceğiz. Kimse endişe etmesin. Bu tur bizim.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Güntekin Onay: Kimse Endişe Etmesin Bu Tur Bizim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Akpli çevik kuvvet polis: Elenecek bjk 2 23 Yanıtla
  • aduuucenntt: Bruge iyi takim hala inanmayaniz var . Ikinci golden sonra kaleye bile gitmek istemediler nerdeyse 3 golde gelecektide adamlar vakit gecirmeyi tercih etti. Bu takimi besiktas gol bile atamaz boyle demeclerle milleti gaza gekiyor sonra kotu oyunda futbolculara yukleniyorlarr yazikk. 1 14 Yanıtla
  • Bayram gençbay: Boş konuşan insanlardan hic hoşlanmam gerçekleri görmemiz gerekir bu iş bitmiştir 2 11 Yanıtla
  • Vatanist: Adamsın Gültekin, Doğru Tespit 11 2 Yanıtla
  • Tuygun: Tur bizim 10 0 Yanıtla
  • RÜSTEM BOLATTÜRK: nerden biliyon müneccim misin beşiktaşta böyle acemi mangası defans oldukça ya kırmızı kart görürler takımı 10 kişi bırakırlar ya penaltı yaptırırlar yada amatörce gol yerler benim hiç umudum yok kusura bakmayın 2 5 Yanıtla
  • Salih Has: İş dün akşam biter di aslında ama, 70.000 kişi kendi çalıp kendi eğlenmez maçın içinde olursa rakibi boğarız. Dün 10,000 kişi özellikle 2.000 kişilik kale arkası 11 futbolcu gibi maçın içindeydi. Beşiktaş son 8 dedir 5 2 Yanıtla
  • YÜRÜBE KİM TUTAR SENİ......: KARTALIM. . . . 5 1 Yanıtla
  • bjk: Gerçek besiktasli gültekin adamsin 4 0 Yanıtla
  • murat: benım anlamadığım adamların 40 yasındakı simons en cok koşan oydu bızım gencler dökuluyordu hele demba ayakta duramıyor bır mac necıp opare guzel oynadı diye her mac oynatmak zorunda değilsın biliç olcay oynatmakla her mac bizi 10 kişi oynatmaya hakkın yok 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement