Günübirlik Tur, Şehirden Kaçış - Son Dakika
Basın Bültenleri

Günübirlik Tur, Şehirden Kaçış

Şehir yaşamında zamanının çoğunu iş yerlerinde geçirerek, uzun süreler çalışıp kendinize iki günde olsa vakit ayıramadığınızdan şikayet ediyorsanız son derece haklısınız. Metropollerin karmaşasında, binaların arasında, trafiğin gürültüsü, hep aynı monoton hayat derken insan oldukça sıkılıyor.

17.04.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehir yaşamında zamanının çoğunu iş yerlerinde geçirerek, uzun süreler çalışıp kendinize iki günde olsa vakit ayıramadığınızdan şikayet ediyorsanız son derece haklısınız. Metropollerin karmaşasında, binaların arasında, trafiğin gürültüsü, hep aynı monoton hayat derken insan oldukça sıkılıyor. Bu sıkıcılıktan kurtulup bir günlüğüne de olsa rahat bir nefes alabilmek için en güzeli günübirlik turlar. Şehrin karmaşasından biraz olsun uzaklaşmak için ama yaşadığımız yerden çok da uzakta olmayan yerlerde ki farklı dünyaları ve saklı cennetleri keşfetmek için günübirlik turlar birebir.

Özellikle İstanbul gibi bir yerde ikamet ediyorsanız, bu yorucu koşuşturmacadan oldukça sıkılmışsanız, Adalara, Ağva'ya düzenlenen küçük günübirlik turlar a katılabilirsiniz. Yada İstanbul'dan çokta uzak olmayan Ege, Marmara, Karadeniz kıyılarında harika saklı cennetler keşfedebilir, doğa ile iç içe bir gün geçirebilirsiniz. Oldukça uygun olan günübirlik turların fiyatları, çıkıp dışarıda o şehrin gürültüsünde bir yemek yemekten daha uygun fiyatlara gelecektir. Kahvaltı içinde günübirlik turlar, insanlarla kaynaşıp sosyalleşmenizi ve doğal bir ortamda kaybettiğiniz dinginliği bulmanızı sağlayacak. Bunun yanı sıra yine İstanbul çıkışlı bir gece konaklamalı ve yine fiyatı oldukça uygun olan Haftasonu turları bulunmakta. Karadeniz'in yemyeşil doğası ve denizi ile mükemmel iki gün geçirebilir ve hafta sonunu dolu, dolu değerlendirebilirsiniz. Kulağa hoş geliyor ama oldukça yorucu diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, gezinin sonunda haftaya nereye gitsem planlarını yapmaya başlamış olacaksınız bile. Hava kirliliğinden, bulunduğunuz stresli ve karmaşık ortamdan biraz olsun uzaklaşmak için günübirlik turlar birebir. Yorucu ve stresli geçen bir haftanın sonunda ruhunuzun ve bedeninizin ödüllendirmeye ihtiyacı var ve verilebilecek en güzel ödül, yeşillikler içinde sessiz ve stressiz bir ortamda bir gün geçirmektir.

Büyük şehirlerin karmaşasından ve zorluğundan sıkıldıysanız bir gün olsun kendinize vakit ayırın ve günübirlik turlar ile nefes alın.  Günübirlik turlar hakkında daha detaylı bilgi için travelterminal.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Günübirlik Tur, Şehirden Kaçış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement