Gürkan'a "Topaç" Armağan Ettiler - Son Dakika
Yerel

Gürkan'a "Topaç" Armağan Ettiler

Gürkan\'a "Topaç" Armağan Ettiler

Geleneksel Çocuk Oyunları Gençlik Kulübü Derneği (ÇODER) Başkanı Sadrettin Alıcı ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle çocuklar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

01.12.2014 17:51

Geleneksel Çocuk Oyunları Gençlik Kulübü Derneği (ÇODER) Başkanı Sadrettin Alıcı ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle çocuklar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Alıcı, Gürkan'a, topaç armağan etti.

Ziyarette ÇODER Başkanı Sadrettin Alıcı, derneğin amacından söz edip taleplerini aktardı.

Kaybolmaya yüz tutmuş oyunların çocuklar ve gençler üzerindeki olumlu etkilerine de vurgu yapan Alıcı, "Çocuklarımız sanal ortamda siber zorbalığa maruz kalıyorlar. Zamanlarını uzun süre bilgisayar ve telefonların başında geçiriyorlar. Bu da çocukların üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor. Bunları silmek ve kaybolmaya yüz tutmuş oyunlarımızı öğretelim, yeniden canlandıralım istedik. Olumlu etkilerini de görüyoruz."dedi.

Gürkan da her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, "Biz Edirne'nin her noktası özgürce kullanılsın istiyoruz. Çocuklarımız kullansın istiyoruz. Yaptığınız faaliyetleri önemsiyorum. Kendi oğlumdan da biliyorum. Sürekli bilgisayar, televizyon başında elinde telefon.. Çok keyifli ve çocukluğumuzda oynadığımız oyunlar. Çocukluğumuzda gündöndü kafalarından araba yapardık. Kızak yapardık. Destek oluruz ve hatta Edirne'de tüm çocukların katılımıyla büyük bir organizasyon da yapar destek oluruz."diye konuştu.

Alıcı, Gürkan'a topaç armağan etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürkan'a 'Topaç' Armağan Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement