Gürkan: "Asfaltsız Yol Bırakmama Hedefiyle Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Gürkan: "Asfaltsız Yol Bırakmama Hedefiyle Çalışıyoruz"

Gürkan: "Asfaltsız Yol Bırakmama Hedefiyle Çalışıyoruz"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

29.07.2016 17:11

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürkan, Beydağı mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı mahallesinde asfalt çalışmaları yapılıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı mahallesi bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan mahalle sakinlerinden Hasan Akdağ, "50 Senedir yollarımızı yapmadılar. Kime gittiysek bütün kapıları kapattılar. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.

Nuri Akdağ isimli vatandaş ise, "Yeni belediyemiz çalışıyor. Bugüne kadar kimse ilgilenmedi. Başkanımız iyi ve memnunuz" ifadelerini kullandı.

Vahap Onay isimli mahalle sakini de, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağ olsun şu ana kadar yollarımız yoktu. Şimdi yapıyorlar. Geçte olsa yollarımız yapılıyor" şeklinde konuştu.

Beydağı mahalle Muhtarı Mahmut Pesen ise, "Battalgazi Belediyemiz sağ olsun bütün yollarımızı yapıyor. Battalgazi Belediye başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Mahalle adına tüm Battalgazi çalışanları sağ olsunlar, var olsunlar ve mahallem adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

2016 yılı sonu itibari ile asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalıştıklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, "Fen İşleri Müdürlüğümüze verdiğimiz talimatta 2016 yılı sonunda asfaltsız hiç bir yerleşim biriminin bırakılmaması noktasındaydı. Arkadaşlarımızda bu gösterdiğimiz hedef doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak Cumartesi, Pazar demeden 7/24 saat şevkle çalışıyorlar. Bu bölgede 50 km civarında bir asfalt dökülüyor.102 mahallemiz var. Her yerde de bu çerçevede hızlı bir tempo içerisinde asfaltlarımız, kilit taşları, bordür, sıcak asfalt ve zemin düzeltme çalışmaları olsun, bu konuda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yerleşim birimlerinin hiç bir kısmında asfaltsız bir yer bırakmayacağız. 2016 dönem sonu itibariyle her yere asfalt gidecek" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürkan: 'Asfaltsız Yol Bırakmama Hedefiyle Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement