Gürsu Belediyespor Kulübü Dayanışma Gecesi - Son Dakika
Yerel

Gürsu Belediyespor Kulübü Dayanışma Gecesi

Gürsu Belediyespor Kulübü'nün olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu dayanışma gecesi düzenledi.

19.06.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediye spor Kulübünün olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu dayanışma gecesi düzenledi.

Halk oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan gecede konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, bu dayanışma gecesinin Gürsu halkının birlik beraberliğe ne kadar önem verdiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Gürsu'ya spor alanında yapmayı planladıkları projelerle ilgili bilgiler veren Yıldız, "Gürsu sağlıkta, eğitimde olacağı gibi sporda da cazibe merkezi olacak. Allah'ın izniyle Gürsu'dan dünyaya sporcu yetiştireceğiz. Gerek şahsım gerek belediyemiz olarak Gürsu Belediyesporumuza madden ve manen desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş de dinamik bir yapıya sahip olan Gürsu gençliğinin tüm enerjilerini spor alanında harcamaları için yola çıktıklarını söyledi.

Mutlu ve heyecanlı olduklarını belirten Ermiş, "Genel kurulumuzu yaptıktan sonra ilk aldığımız karar, Gürsu halkımızı Gürsu Belediyespor Kulübümüzle bir araya getirerek güç birliği yapmak oldu. Bu güç birliğini de bu gece başlatıyoruz" dedi.

Gürsu halkının yoğun ilgi gösterdiği geceye sanayiciler, iş adamları, sivil toplum kuruluşu başkanları, muhtarlar ve Gürsulu vatandaşlar katıldı. Dayanışma gecesi, Tuğba Altıntop'un konseriyle sona erdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürsu Belediyespor Kulübü Dayanışma Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement