Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nin İnşaatı Hızla İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nin İnşaatı Hızla İlerliyor

Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi\'nin İnşaatı Hızla İlerliyor

Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nin, Şehit Başkan Yıldız' ın vefatının yıldönümüne kadar tamamlanması için yürütülen çalışmalar hızla devam ediyor.

25.11.2015 15:15  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 Ekim 2015 tarihinde, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen törenle temeli atılan Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi' nin inşaat çalışmaları yoğun olarak devam ediyor.

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın Gürsu' ya kazandırmak istediği en önemli proje olan Devlet Hastanesi' nin, Şehit Başkan' ın vefat yıldönümünde hizmete sunulması hedefleniyor.

Gürsu' nun Devlet Hastanesi' ne kavuşacak olmasının buruk sevincini yaşadıklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,"İlçe halkımızın sağlık alanındaki en önemli ihtiyacı olan Devlet Hastanesi' nin, Şehid Başkanımız Yıldız'ın büyük emekleriyle ve vasiyeti olarak hayata geçiriliyor olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımızın ismini ve gelecekte hasta insanları yaşatacak olan Hastanemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum "dedi.

20 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi, 75 yatak kapasitesine sahip olacak. 30 muayene odası ve 12 yoğun bakım ünitesi ile hizmet verecek olan hastanede 4 ameliyathane, doğumhane ve laboratuar yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nin İnşaatı Hızla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement