Gürsu'da Mahalle Sakinleriyle İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gürsu'da Mahalle Sakinleriyle İstişare Toplantısı

Gürsu\'da Mahalle Sakinleriyle İstişare Toplantısı

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, mahallelerde istişare toplantılarına başladı.

13.08.2014 13:22

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, mahallelerde istişare toplantılarına başladı.

İlk toplantısını Yenidoğan Mahallesi'nde gerçekleştiren Yıldız, belediyeye bağlı birim müdürleri ile birlikte vatandaşların sorularını cevapladı.

Yıldız, "Göreve gelmeden önce söz verdik. Her ay 2 mahallemizde toplantı yaparak halkımızla buluşacağız dedik. Sorunları yerinde inceleyerek çözümü için çalışacağız dedik. Bugün ilk toplantımızı da Yenidoğan mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Temmuz ayı içerisinde bu mahallede 37 sokağımıza yaklaşık 17 kilometre asfalt döküldü. 2. Etap programımızda 63 sokağımızın asfalt çalışmasına da yakın zamanda başlıyoruz. Toplamda 53 kilometre yolun asfaltlandırmasını tamamlamış olacağız." dedi.

Belediye olarak kültür turları başlatacaklarını dile getiren Başkan Yıldız, "Otobüsümüz hazır. Hergün farklı tarihi kültürel mekanlara ziyaretler düzenleyeceğiz. Amacımız Gürsu halkımızın huzurlu, ferah ortamda yaşamlarını sürdürmeleri. Gürsu'nun her alanda gelişerek, kalkınarak büyümesini istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ekibimizle birlikte çalışıyoruz." diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürsu'da Mahalle Sakinleriyle İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement