Gürsu'da Üstyapı Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Üstyapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Gürsu\'da Üstyapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Gürsu Belediyesi tarafından yürütülen üstyapı hizmetleri kapsamında yapılan asfalt, bordür, parke ve tretuvar çalışmaları hız kesmiyor.

15.02.2016 15:59  Güncelleme: 16:02

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt, tretuvar, bordür ve parke çalışmaları yıllık planlamaya ve acil ihtiyaca göre, etap etap gerçekleştirilmekte.

Hızla büyüyen ve gelişen Gürsu' da, mahalle, sokak ve köy yollarında yapılan üstyapı çalışmaları hızla devam ediyor.

2016 yılı içerisinde; 15 bin m² parke, 22 bin m bordür, 6 bin m³ temel dolgu, 2 bin m³ beton, 3 bin m engelli taşı, 1000 ton asfalt kaplama ve 500 ton asfalt yama işi ile reglaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 bin ton temel malzemesi serilme işi yapılacak.

Gürsu' nun çağdaş kent kimliğini koruma hassasiyetiyle çalıştıklarını vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık"İlçemizin sahip olduğu tarihi dokuyu ve zengin tarım arazilerini koruyarak, şehircilik anlamında gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kent kimliğini oluşturan üstyapı çalışmaları konusunda hassas davranarak en hızlı şekilde çözümler üretiyoruz. Bu kapsamda 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımızı hızla hayata geçiriyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Üstyapı Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement