Gürsu Özdilek 1 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Gürsu Özdilek 1 Yaşında

Gürsu Özdilek 1 Yaşında

Bursa’da, 25 Haziran 2013 tarihinde hizmet vermeye başlayan Gürsu Özdilek Hipermarket, bu hafta sonu 1. açılış yıldönümünü 2 bin kişilik pasta, ücretsiz patlamış mısır ikramı ve indirimlerle kutladı.

23.06.2014 11:39

Bursa'da, 25 Haziran 2013 tarihinde hizmet vermeye başlayan Gürsu Özdilek Hipermarket, bu hafta sonu 1. açılış yıldönümünü 2 bin kişilik pasta, ücretsiz patlamış mısır ikramı ve indirimlerle kutladı.

2 bin kişilik yaklaşık 15 kilo ağırlığındaki pastayı kasadan o esnada alışveriş yapan ilk müşteriyle birlikte kesen Gürsu Özdilek İşletme Müdürü Oktay Aygün, bütün misafirlere pastadan ikram etti. Pasta kesiminin yanı sıra ücretsiz patlamış mısır da dağıtıldı. Çocuklara yüz boyama faaliyeti yapılan alışveriş merkezi gün boyunca hareketli anlara sahne oldu.

Gürsu Özdilek İşletme Müdürü Oktay Aygün, "Gürsu Özdilek olarak burada yeniyiz. 1. yılımızı kutluyoruz. Özdilek kalitesini ve güvencesiyle inşallah daha nice senelere diyor ve gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Açılışa özel indirimlerimiz de devam etmektedir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürsu Özdilek 1 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement