Gürsu Sporcu Fabrikası Hızla İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu Sporcu Fabrikası Hızla İlerliyor

Gürsu Sporcu Fabrikası Hızla İlerliyor

Son yıllardaki gelişme hızıyla dikkat çeken Gürsu'da oluşturulmaya başlanan Sporcu Fabrikası' nın inşaatı hızla ilerliyor.

20.01.2016 16:39  Güncelleme: 16:40

Gürsu'nun çağdaş kent kimliği kazanması için projeler üreten Gürsu Belediyesi, oluşturulmakta olan Sporcu Fabrikasıyla ilçeye vizyon kazandırmaya devam ediyor.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsumuz sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle, tarım ve sanayideki büyük potansiyeliyle Bursa' nın önemli merkez ilçeleri arasında öne çıkmakta. Belediyemiz tarafından oluşturulan sportif ve kültürel tesislerimizle ilçe halkımız için sosyal yaşam alanlarını arttırmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor ve diğer faydalı uğraşlara yönlendirmek yönünde yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda, Gençlik ve Spor Bakanlığımız'ın desteğiyle ilçemize kazandırdığımız Sporcu Fabrikamız' ın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

4000 m²' lik alanda oluşturulan ve 10 milyon liraya mal olacak olan Sporcu Fabrikası' nda; 6 adet standartlara uygun antrenman salonu, çok fonksiyonlu uluslararası standartlara sahip 1 adet dönüşümlü çok amaçlı salon, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları yer alacak.

Takım ve bireysel tüm spor faaliyetlerinin (basketbol, voleybol, hentbol, futsal, güreş, taekwondo, karate, boks, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, fıtness, judo, duvar tırmanma v.b.) yapılabileceği Tesis, mevcutta varolan futbol sahası ve halı sahalarının ve yapılacak Devlet Hastanesi' nin hemen yanında oluşturulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Sporcu Fabrikası Hızla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement