Gürün'de Doğalgaz Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Gürün'de Doğalgaz Çalışmaları

Gürün'de doğalgaz çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

17.11.2015 10:34  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün ilçesinde doğalgaz çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kirazlık Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda konuşan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, vatandaşları doğalgaz abone ücretlerini yatırmaları konusunda uyardı.

Gürün'e doğalgaz getirilmesi için verilen bu fırsatın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini, 30 Kasım'a kadar elektrik abone sayısının yüzde 60 oranında doğalgaz abone sayısına ulaşılması durumunda ilçeye doğalgaz geleceğini belirten Özdemir, şunları kaydetti:

"Gerek şahsım, gerek belediye başkanımız ve kurum amirlerimizle gece gündüz çalışarak, bu abone sayısına ulaşmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bundan sonrası siz Gürünlülere düşüyor. Vatandaşlarımızdan beklentimiz, bu konuya duyarlı olmaları ve doğalgaz abone ücretlerini yatırmaları yönündedir."

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise doğalgazın çağın en modern yakıtı olduğuna dikkati çekti.

Doğalgaz kullanımının birçok kolaylığı da beraberinde getirdiğini söyleyen Çiftçi, "İlçemizi baz aldığımızda, özellikle akşamları havada oluşan dumanlı tabakanın bizleri nasıl etkilediğini hep birlikte görüyoruz. Bu bağlamda Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla doğalgazın ilçemize gelmesi ve gerekli abone sayısına ulaşmamız için gerekli sürenin de sonuna yaklaşıyoruz. Hemşehrilerimizden isteğimiz, bu konuya kayıtsız kalmamaları, doğalgazın Gürün'e gelmesi için gerekli hassasiyeti, samimiyeti ve sorumluluğu yerine getirmeleridir. Gürün kendi geleceğine kendi karar verecek" diye konuştu.

Toplantıya mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürün'de Doğalgaz Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement