Gürün'de Kurum Amirleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gürün'de Kurum Amirleri İftarda Buluştu

Gürün\'de Kurum Amirleri İftarda Buluştu

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

16.07.2014 11:37  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Kürşat Güleryüz, İlçe Jandarma Komutanı Murat Gül, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, resmi kurum amirleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

İftar yemeği ardından konuşan Belediye Başkanı Nami Çiftçi: "Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayını tuttuğumuz oruçlarla, kıldığımız namazlarla, yaptığımız hayır ve hasenatlarla dostluğa, kardeşliğe ve paylaşmaya gösterdiğimiz hassasiyet ile dolu dolu yaşamayı yaradan bizlere nasip etsin. Cümlemizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun. Böyle güzel bir akşamda mütevazı iftar yemeğimize teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürün'de Kurum Amirleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement