Güvenlik Kamerasına Yakalanan Dolandırıcılık Şüphelisi Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Yerel

Güvenlik Kamerasına Yakalanan Dolandırıcılık Şüphelisi Serbest Bırakıldı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, kendini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli İstanbul’da yakalandı.

01.04.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, kendini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli İstanbul'da yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerindeki kişinin kendisi olmadığını ileri sürünce serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz aylarda Gemlik'te telefonda kendini polis olarak tanıtan kişiler tarafından yaşlı bir kadın dolandırılmıştı. Gemlik zeytin Hali civarında içinde 27 bin dolar ve 17 bin TL bulunan poşeti çöp kovasına atan yaşlı kadının şikayeti üzerine harekete geçen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Zanlı A.Ş. (48), İstanbul, Bursa ve Gemlik polisinin ortak operasyonu ile İstanbul'da yakalanarak Gemlik'e getirildi. Mahkeme çıkarılan A.Ş, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını, oğlunun bir tanıdığı olduğunu belirtti. A.Ş., mahkeme kararıyla serbest bırakıldı. A.Ş.'nin oğlunun aynı suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvenlik Kamerasına Yakalanan Dolandırıcılık Şüphelisi Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement