Güvenlik Kamerasının Görüntülediği Kapkaççı Kısa Sürede Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Kamerasının Görüntülediği Kapkaççı Kısa Sürede Yakalandı

Güvenlik Kamerasının Görüntülediği Kapkaççı Kısa Sürede Yakalandı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN / İstanbul DHAMaltepe'de markete giden bir kadına arkadan yaklaşarak cep telefonu ve cüzdanını kapkaç yapmaya çalışan zanlı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

21.05.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN/ İstanbul DHA

Maltepe'de markete giden bir kadına arkadan yaklaşarak cep telefonu ve cüzdanını kapkaç yapmaya çalışan zanlı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde elindeki cüzdanı yere düşüren şahsın kaçma anı saniye saniye kaydedildi.

Olay dün öğle saatlerinde Cevizli Mahallesi, Orhangazi Caddesi üzerindeki bir marketin önünde meydana geldi. Alışveriş için markete giden Seval Ş.'ye (44) arkadan yaklaşan Yakup Bozkuş (22) isimli şahıs içinde cep telefonu ve bir miktar para bulunan cüzdanı alarak kaçmaya başladı. Bu sırada cüzdanı elinden düşüren zanlı dönerek almak istedi. Seval Ş.'nin pazar arabasıyla peşinden koştuğunu gören Yakup Bozkuş olay yerinden uzaklaştı.

POLİS HEMEN YAKALADI

İhbar üzerine olay yerine gelen Maltepe Asayiş Büro Ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Marketin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri kaçan şahsın kimliğini belirledi. Aynı gün içerisinde kaçkaç yaptığı yere yaklaşık 500 metre uzaklıkta yakalanan Yakup Bozkuş emniyete götürüldü. Uyuşturucu bulundurmak ve hırsızlık yapmak gibi suçlardan çok sayıda kaydı bulunan zanlı bugün mevcutlu olarak çıkarıldığı Kartal Anadolu Adliyesi'nde tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güvenlik Kamerasının Görüntülediği Kapkaççı Kısa Sürede Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement