Güzel Sanatlar Fakültesinde Sanatçı Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Güzel Sanatlar Fakültesinde Sanatçı Adayları Belli Oldu

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 19, 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılan özel yetenek sınav sonuçları belli oldu

22.08.2013 17:34

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin özel yetenek sınav sonuçları belli oldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Resim Bölüm Başkanı Prof. Sadettin Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, 2013-2014 akademik yılı özel yetenek sınavında bin 101 öğrenci adayının resim, müzik, heykel, seramik, grafik, fotoğraf ve geleneksel Türk el sanatları bölümlerine girebilmek için birbiriyle yarıştığını bildirdi.

Birbirinden yetenekli  öğrencilerin alanında uzman jüriler tarafından seçildiğini kaydeden Sarı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Fakültemizde resim bölümünün ikinci öğretimi olmasından dolayı tüm görevliler ile gece geç saatlere kadar sanatçı adaylarını belirleyebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Üst kurul üyemiz olan rektör yardımcımız Prof. Dr. Muharrem Kılıç da sınavlar sırasında yaptığı ziyarette öğrenci adaylarına başarılar dileyip, verimli bir sınav ortamı hazırladığımızdan dolayı tüm görevlilere teşekkür etti."

Sınavı kazanan öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Prof. Sarı, yapılan sınavların sonuçlarının Akdeniz Üniversitesinin http://gsf.akdeniz.edu.tr/ adresinden ilan edildiğini belirterek, "Sınavı kazanan asil öğrenciler 2-6 Eylül tarihlerinde kayıtlarını AÜ Güzel Sanatlar Fakültesinde yaptırabilecekler" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güzel Sanatlar Fakültesinde Sanatçı Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement