Güzeloluk Aşçılık Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Güzeloluk Aşçılık Kursu Sona Erdi

Güzeloluk Aşçılık Kursu Sona Erdi

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi ile Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğiyle Güzeloluk Kurs Merkezi’nde düzenlenen Aşçılık ve Pastacılık Kursu 2014-2015 dönemi sona erdi.

13.06.2015 09:33

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi ile Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğiyle Güzeloluk Kurs Merkezi'nde düzenlenen Aşçılık ve Pastacılık Kursu 2014-2015 dönemi sona erdi.

Aşçılık ve Pasta Kursu'nun dönem kapanış törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Güzeloluk Mahalle Muhtarı İzzet Ak katıldı. Başaşçı Ali Arat'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Uysal, kursiyerlerin yaptıkları ürünlerin tadına da baktı.

Muratpaşa'da önümüzdeki kurs döneminde kursiyer hedeflerinin 3 bin olduğunu ifade eden Başkan Ümit Uysal, "Bu dönem 1700 komşumuz Meslek Edindirme ve hobi kurslarımıza katıldı. Vatandaşlarımız nasıl mutlu olacaksa biz o kadar çok kurs açarız. Bütün mahallelere kurslarımızı yayarak çoğaltmamız gerekiyor. Muratpaşa'da her mahallede hobi ve meslek edindirme kursu açarak özellikle kadınlarımızın ev ekonomisine katkıda bulunmalarını istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzeloluk Aşçılık Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement