Haber 57 Gazetesi 15. Yaş Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Haber 57 Gazetesi 15. Yaş Gününü Kutladı

Haber 57 Gazetesi 15. Yaş Gününü Kutladı

Sinop’ta 7 Aralık 2001 tarihinde yayın hayatına başlayan ve günlük olarak yayımlanan yerel Haber 57 gazetesi 15. yaş gününü kutladı.

23.12.2015 16:59

Sinop'ta 7 Aralık 2001 tarihinde yayın hayatına başlayan ve günlük olarak yayımlanan yerel Haber 57 gazetesi 15. yaş gününü kutladı.

Tuzcular Caddesi'nde bulunan Haber57 gazetesi bürosunda gerçekleştirilen kutlama programında doğum günü pastasını gazetenin İmtiyaz Sahibi Osman Aksu ile gazetenin çalışanları birlikte kesti. Haber 57 gazetesinin kuruluşunun 15. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Osman Aksu, Haber 57'inin yerel bir yayın organı olarak 15 yıldır Sinoplu okurlarıyla yoluna devam ettiğini söyledi.

Kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaşadığı memnuniyeti ifade eden Aksu, "Sinop'ta herkes tarafından takip edilen tarafsız, doğru ve ilkeli bir gazetecilik anlayışı ile kamuoyunda yaptığımız haberlerle okuyucularımızla paylaşıyoruz. Yerelde bir gazete çıkarmanın ne kadar zor olduğun biliyoruz ancak taşıdığımız sorumlulukla yolumuza devam etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kurulduğu günden buyana bizlerle çalışan meslektaşlarımıza ve emeği geçenlere şükranlarımı iletiyor, teşekkür ediyorum" dedi.

Kutlama programına Sinop Valiliği Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu Çelik, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Sinop'ta ulusal ve yerel basında görev yapan gazeteciler katıldı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haber 57 Gazetesi 15. Yaş Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement