Hacettepe Teknik Direktörü Kaplan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Hacettepe Teknik Direktörü Kaplan Açıklaması

Hacettepe Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bandırmaspor galibiyetiyle inatçı ve çalışkan bir takım olduklarını herkese gösterdiklerini söyledi.

29.02.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacettepe Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bandırmaspor galibiyetiyle inatçı ve çalışkan bir takım olduklarını herkese gösterdiklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hacettepe'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan, 24. hafta karşılaşmasında deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kaplan, Bandırmaspor'u deplasmanda iyi bir futbolla yenmelerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bu takım kısa sürede Türk futboluna çok daha büyük katkılar verecek" dedi.

Oyuncularının çok iyi bir mücadele gösterdiğini vurgulayan Kaplan, "Taha'ya ayrı bir parantez açmak lazım. Bugün 2 penaltı çıkardı ve kurtarışlarıyla da bizi ayakta tuttu diyebilirim. Ayrıca Burak Çolak da attığı iki golle galibiyette büyük pay sahibi oldu. Tüm oyuncularımla tek tek gurur duyuyorum" diye konuştu.

Futbolcularına ve kendisine inanan insanların güvenini boşa çıkarmadıklarını dile getiren Kaplan, takımını destekleyen herkese teşekkür etti.

Takımının çok daha iyi yerleri hak ettiğini vurgulayan Kaplan, şunları söyledi:

"Bu takım kısa sürede Türk futboluna çok daha büyük katkılar verecek. Tek tek, isim isim baktığımızda hepsi aslan gibi çocuklar. Ben onlara inanıyorum. Umuyorum ki haftaya da serimizi devam ettireceğiz. Maç sonu Bandırmaspor taraftarlarının bizi alkışlaması ve rakip yönetim kurulunun bize yaptığı iyi ev sahipliği için de mutlu olduk. Rakiplerin saygı duyduğu bir takım haline geldik."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hacettepe Teknik Direktörü Kaplan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement