Hacı Bektaş Vakfı'dan Didim Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hacı Bektaş Vakfı'dan Didim Ticaret Odası'na Ziyaret

Hacı Bektaş Vakfı\'dan Didim Ticaret Odası\'na Ziyaret

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Akbük Şubesi Başkanı Haydar Kocaoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

27.11.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Akbük Şubesi Başkanı Haydar Kocaoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı ziyaretçilerini ağırlarken,yapımına başlayacakları Akbük Cem Evi hakkında bilgiler paylaşan vakıf üyeleri; Gönül veren insanların ve tüm dostlarımızın yardımlarını ile bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek Cem evinden ziyade kültür ve eğitim merkezi yapmak istediklerini söyledi. İnşaatlarının hemen yanının ormanlık bir alan olduğunu söyleyerek gençlerimizin kamp yapabileceği bir alan yapacaklarını, burada da gençlerin; hem tatil, hem konaklama, hem de eğitim görecekleri belirttiler.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ'da yapılacak projede insanların kullanımına açık sosyal alanların bulunmasını takdir ettiklerini belirterek kurum olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacı Bektaş Vakfı'dan Didim Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement