Hadımköy'de Hortum ve Kablo Bulunan 4 Katlı Depoda Yangın Çıktı. - Son Dakika
Güncel

Hadımköy'de Hortum ve Kablo Bulunan 4 Katlı Depoda Yangın Çıktı.

Hadımköy\'de Hortum ve Kablo Bulunan 4 Katlı Depoda Yangın Çıktı.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi 75. Yıl Caddesi'nde bulunan bir firmaya ait kablo ve hortum deposu olarak kullanılan 4 katlı binanın zemin katında henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı.

22.06.2014 03:16

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi 75. Yıl Caddesi'nde bulunan bir firmaya ait kablo ve hortum deposu olarak kullanılan 4 katlı binanın zemin katında henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Depodan çıkan dumanı gören çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Hadımköy İtfaiye ekibi yangına ilk müdahalede bulunduktan sonra, itfaiye komuta merkezinden yardım istedi. Olay yerine İstanbul Avrupa yakasındaki itfaiye grupları sevk edildi.

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA 145 PERSONEL KATILDI

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 6 saat süren çalışma sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ise, sabah saatlerine kadar süreceği öğrenildi. Yangını söndürme çalışmalarına 11 itfaiye takımının katıldığı ve 145 personelin görev aldığı öğrenildi. 46 itfaiye aracının müdahale ettiği yangını soğutma çalışmalarının ise sabaha kadar süreceği öğrenildi.

KAYNAK YAPARKEN ALEV ALDI

Bu sırada, depoda çalıştığı öğrenilen Necip Çiçek yangının kaynak çalışması sırasında başladığını iddia ederek, 'İçeride çalışma vardı, hortumlar tutuşmuş. Yaklaşık bir saattir yanıyor. İçeride bir kişi vardı, onu da çıkarttık. Biz yangın esnasında dışarıdaydık" dedi.

İŞLETME SAHİBİ AİLESİYLE YANAN DEPOYA GELDİ

İşletme sahibi Yusuf Turgut ise, yangını çalışanlarından haber alarak olay yerine geldiğini belirterek, 'Yangın henüz neden çıktı bilmiyorum. Çalışanlarımın haber vermesiyle ailemle birlikte buraya geldim" diye konuştu. Turgut'un eşi ve kızı birbirlerine sarılarak teselli etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hadımköy'de Hortum ve Kablo Bulunan 4 Katlı Depoda Yangın Çıktı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement