Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika
Teknoloji

Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Bugün vizyona girecek filmlerden bu hafta sizin için bu filmleri seçtik.1.VecideVecide, her gün Riyad'da bir oyuncakçı dükkanında bulunan yeşil bir bisikletin önünden geçen küçük bir kızdır.

25.07.2014 13:11

Bugün vizyona girecek filmlerden bu hafta sizin için bu filmleri seçtik.

1.Vecide

Vecide, her gün Riyad'da bir oyuncakçı dükkanında bulunan yeşil bir bisikletin önünden geçen küçük bir kızdır. Suudi Arabistan'da kızların bisiklete binmesi yasak olduğu halde bisikleti satın almak için para kazanma yolları arayan Vecide sonunda bir plan yapar. Gerekli parayı kazanmak için Kuran okuma yarışmasına katılan Vecide son derece zorlu rakiplerle karşılaşır ve onları yenebilmek için farklı yollar dener.

2012 Venedik Sanat Sinemaları Ödülü,2012 Dubai En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu (W. Mohammed), 2013 Gothenburg İzleyici Ödülü gibi ödüller kazanan Vecide filmi için haftanın en etkileyici filmi dersek yanılmayız. Filmin ayrıca Suudi bir kadın tarafından çekilen ve çekimleri Suudi Arabistan'da tamamlanan ilk uzun metrajlı filmi olduğunu da hatırlatmalıyız.

2.Herkül Özgürlük Savaşçısı (Hercules)

Herkül hakkında daha önce yayınlanan "Hercules: The Tharcian Wars" adlı çizgi romandan esinlenilerek yapılan bu film bildiğimiz Herkül hikayesinin bitişinden belirli bir süre sonrasını konu alıyor. Haftanın en çok merak edilen filmi olan Herkül Özgürlük Savaşçısı aksiyon, macera türü sevenler için haftanın en iddialı filmi.

3.Cin (Jinn)

Shawn, daha yeni evlenmiş, sıradan ama huzurlu bir yaşama sahip olan normal bir otomobil tasarımcısıdır. Shawn bir gün ailesinin geçmişiyle ilgili olan ve nesillerdir süren lanetin varlığıyla ilgili uyarı mesajı alır. ve hayatı tamamen değişir.

4.İtalya Tatili ( Walking on Sunshine)

Aşk hayatında büyük zorluklar yaşamış olan Maddie aradığı aşkı sonunda muhteşem bir erkek olan Raf ile bulmuş ve evlenmeye karar vermiştir. İtalya'da yapılacak bu düğüne kardeşini de davet eden Maddie'yi düğünde büyük bir sürpriz beklemektedir. Raf'ın eski aşı ve bir nevi hayatının aşkı Maddie'nin kız kardeşidir. 80'lerin müzikleriyle ve bolca İtalya ile dolu olan komedi, müzikal ve romantizm türündeki bu film haftanın en eğlenceli filmi.

5.Dehşet Kasabası (Aux yeux des vivants)

Okuldan kaçıp terk edilmiş bir lunaparka giden 3 küçük çocuğun yerde sürüklenerek götürülen bir kadını görmelerini konu alıyor. Fransız yapımı gerilim ve korku filmi olan Dehşet Kasabası haftanın başarılı filmlerinden biri.

6.Anormal Aktivite 2 ( A Haunted House 2)

Paranormal Aktivite filmi üzerinden uyarlanan ve bu filmle bir nevi dalga geçen Anormal Aktivite 2 filmi gülmek istiyorsanız iyi bir tercih olabilir.

7.Zamanda Yolculuk (Saving Santa)

Bu haftanın çocuklar için olan filmi Zamanda Yolculuk. Noel babayı kurtarmak ve bu yolda ortaya çıkan tehditlerle mücadele etmek gibi bir görevi olan elfin hikayesinin anlatıldığı film bu hafta çizgi film türünde vizyona giren tek film.

8.Muska

Yerli bir korku filmi olan Muska köşe yazarı olan Celal'in bir pansiyona yerleşmesi ve pansiyona yerleştikten sonra yaşadığı garip ve esrarengiz olayları konu alıyor.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Haftanın Filmlerinden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement