Hakim ve Savcı Lojmanlarında da Hırsızlık Yapmışlar - Son Dakika
Güncel

Hakim ve Savcı Lojmanlarında da Hırsızlık Yapmışlar

Hakim ve Savcı Lojmanlarında da Hırsızlık Yapmışlar

İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan 20 kişilik hırsızlık çetesinden 14'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

01.07.2016 12:01

İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan 20 kişilik hırsızlık çetesinden 14'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelilerin Başakşehir'de bulunan hakim ve savcı lojmanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda evden yüz binlerce liralık hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin evlerden çaldıkları telefonları satmak için bir telefon bayii açtıkları öğrenildi.

65 EV VE İŞYERİNİ SOYMUŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay süren telefon teknik ve fiziki takibin ardından dün düzenlediği operasyonda 20 kişiyi gözaltına almıştı. Elebaşılığını Feyzi E'nin yaptığı çete üyelerinin havaların sıcak olması nedeniyle gece açık bırakılan pencereleri kullanarak evlere girdikleri öğrenildi. Evde buldukları cep telefonu, nakit para ve ziynet eşyalarını çalan hırsızların giderken içeride buldukları oto kontak anahtarlarını da aldıkları öğrenildi. Şüphelilerin park halindeki otoları bulup kontak anahtarını kullanarak çaldıkları belirtildi. Ayrıca zanlıların çelik kasa hırsızlığı ve elektronik eşya hırsızlığı da yaptığı öğrenildi.

HAKİM VE SAVCI LOJMANLARINDA DA HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Polis soruşturması sonucu 65 ev ve işyeri soydukları tespit edilen şüphelilerin hırsızlık yaptıkları yerler arasında Başakşehir'de bulunan hakim ve savcı lojmanları ile Kemerburgaz ve Kavacık'ta bulunan lüks siteler olduğu tespit edildi.

ÇALDIKLARINI SATMAK İÇİN DÜKKAN AÇMIŞLAR

Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada şüphelilerin girdikleri evlerden milyonlarca liralık hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüphelilerin evlerden çaldıkları pahalı cep telefonlarını satmak için bir telefon bayii açtıkları öğrenildi. Zanlıların soygun anları güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Kayıtlarda zanlılar, otomobil çalarken ve işyerinden hırsızlık yaparken görünüyor.

16'SI TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 20 kişilik hırsızlık çetesinden 16'sı sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakim ve Savcı Lojmanlarında da Hırsızlık Yapmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement