Hakkari'de Diş Hekimleri Oruçlu Vatandaşlar İçin Akşam Mesaisi Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Diş Hekimleri Oruçlu Vatandaşlar İçin Akşam Mesaisi Yapıyor

Hakkari\'de Diş Hekimleri Oruçlu Vatandaşlar İçin Akşam Mesaisi Yapıyor

Hakkari'de diş hekimleri oruçlu vatandaşlar için akşam mesaisi yapıyor HAKKARİ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli hekimler, Ramazan ayı nedeniyle oruçlu vatandaşlar için iftardan sonra gönüllü olarak mesaiye kalıyor.

26.06.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de diş hekimleri oruçlu vatandaşlar için akşam mesaisi yapıyor

HAKKARİ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli hekimler, Ramazan ayı nedeniyle oruçlu vatandaşlar için iftardan sonra gönüllü olarak mesaiye kalıyor.

Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli 15 diş hekimi, oruç tutan vatandaşların mağdur olmaması için iftardan sonra gönüllü olarak mesai uygulaması başlattı. 6'şar kişi dönüşümlü olarak mesaiye kalan hekimler iftarndan sonra 20.30-23.30 arası hastalara bakıyor. Gece mesaisinden memnun olan vatandaşlar da poliklinikler önünde kuyruk oluşturuyor.

TOPLUMUN HASSASİYETLERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Diş hekimleriyle birlikte gece mesaisi yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Op. Dr. Muhammed Ali Kodat, toplumun hassasiyetlerini düşünerek hareket ettiklerini söyledi. Vatandaşların uygulamadan oldukça memnun olduğunu belirten Başhekim Kodat,"Ramazan ayı itibariyle toplumun hassasiyetlerini düşündüğümüz için özellikle iftar saatinden sonra böyle bir hizmet başlatık. Bizim buradaki doktor arkadaşlarımız da bir fedakarlık gösterdiler. Biz bu hizmeti 15 hekim ve yardımcı personellerimizle vermeye çalışıyoruz. Şu an 9 hekimimiz gündüz, 6 hekimimiz de akşam hizmet veriyor. Şu an randevularımız dolu" dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Orhan Tanyürek ise, Ramazan ayında 3 yıldan bu yana başlatılan gece masaisinden vatandaşların oldukça memnun olduklarını belirterek," Vatandaşlarımıza gece gönüllü olarak bu hizmeti veren doktor ve yardımcı personel arkadaşlarımıza göstermiş oldukları bu fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gündüz oruçken diş tedavisi için gelemeyen vatandaşlarımız gece iftarını açıktan sonra gelip burada tedavi olabiliyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Diş Hekimleri Oruçlu Vatandaşlar İçin Akşam Mesaisi Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement