Hakkari'de Karla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Karla Mücadele Toplantısı

Hakkari\'de Karla Mücadele Toplantısı

Hakkari Valiliği, karla mücadelenin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için karla mücadelede alınacak tedbirleri belirlemek üzere 'Karla Mücadele Toplantısı' düzenledi.

22.10.2014 12:33  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valiliği, kent genelinde karla mücadelenin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için karla mücadele çalışma programını ve alınacak tedbirleri belirlemek üzere 'Karla Mücadele Toplantısı' düzenledi. Kar yağışı nedeniyle kapalı olan 6 köy ve 15 mezranın yolunun açılması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Vali Yakup Canbolat başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapılan 'Karla Mücadele Toplantısı'na Vali Yardımcısı Cumhur Duran, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Yalçın Baysal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Karanfil, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yalçın Kurt ile ilgili kurum amirleri katıldı. Vali Yakup Canbolat, gerçekleştirecekleri toplantıda karla mücadele ile ilgili kararlar alınacağını ve alınan kararların protokol ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlara iletileceğini söyledi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu bazı kararlar olduğunu da belirten Vali Canbolat, "Karla mücadelede herkesin kurumlarını hazır tutmasını, nöbetçi uygulamasına geçmesini ve titizlikle insanımıza hizmet verme anlayışıyla hareket etmelerini Valilik olarak beklemekteyiz dedi.

Daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yalçın Kurt, karla mücadele çalışmaları kapsamında hazırlanan kararlarla ilgili slayt gösterim eşliğinde Vali Canbolat ve ilgili kurum müdürlerine bilgi verdi. Bu arada, 2 gün önce etkili olan kar yağışı sonucu kapalı olan 67 köy ve 125 mezradan 61 köy ve 110 mezranın yolunun açıldığı, kapalı olan 6 köy ve 15 mezaranın yolunun açılması için de çalışmaların yürütüldüğü kaydedildi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Karla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement