Hakkari İl Genel Meclis Üyeleri, Yol Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Hakkari İl Genel Meclis Üyeleri, Yol Çalışmalarını Denetledi

Hakkari İl Genel Meclis Üyeleri, Yol Çalışmalarını Denetledi

Hakkari il Genel Meclis üyeleri, yol çalışmalarını denetledi Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ İl Genel Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından köy ve bağlı mezra ile yaylalara ulaşımın daha kolay hale gelmesi için yapılan yol yapım ve genişletme çalışmalarını yerinde denetledi.

27.02.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari il Genel Meclis üyeleri, yol çalışmalarını denetledi

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ İl Genel Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından köy ve bağlı mezra ile yaylalara ulaşımın daha kolay hale gelmesi için yapılan yol yapım ve genişletme çalışmalarını yerinde denetledi.

Hakkari İl Genel Meclis Başkanı Lokman Özdemir ve yanındaki İl Genel Meclis üyeleri, kent merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Taşbaşı Köyü ve bağlı mezra yollarının ulaşımını sağlayan yol yapım ve genişletme çalışmalarını yerinde gördü. Taşbaşı köyüne bağlı Melüte Yaylası'nda incelemelerde bulunan Özdemir, daha sonra Ceylanlı köyüne bağlı Gelinli mezrasındaki yaylada sürdürülen yol açma çalışmalarını da izledi.

Özdemir, çözüm süreci ile beraber çiftçiliğin arttığına dikkat çekerek, İl Özel İdaresi olarak bu durumun daha da ilerlemesi ve gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Özdemir, "Çalışmalarımız devam ediyor. Köy sakinlerinin de destekleriyle daha önce yolu olmayan, yük hayvanları ile inilip çıkılan yayla ve eski yerleşim yerlerine yol götürmeye, ulaşımı daha kolay hale getirmeye çalışıyoruz. İnşallah çok kısa bir zaman içinde yolu açık olmayan mezra ve yol gitmeyen yayla kalmayacak" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari İl Genel Meclis Üyeleri, Yol Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement