Hakkari Valisi'nden Kadın Futbol Takımına 15 Bin Lira Destek - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi'nden Kadın Futbol Takımına 15 Bin Lira Destek

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımına 15 bin lira para desteğinde bulundu.

16.04.2014 16:55  Güncelleme: 17:00

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, playoff maçlarına katılmaya hak kazanan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı'na 15 bin lira  para desteğinde bulundu.

TFF Kadınlar 2'nci Ligi 7'nci Grup'ta şampiyonluğu göğüsleyen ve 1'inci Lig'e yükselmek için playoff maçlarına katılmaya hak kazanan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Vali Necmettin Kalkan'ı ziyaret etti. Teknik ekip ve futbolcularla bir süre görüşen Vali Kalkan, bir üst lige çıkmak için playoff müsabakalarını oynamaya hak kazanan takıma imkanları ölçüsünde destek olacaklarını söyledi.

Elde ettikleri başarıdan dolayı teknik ekip ve futbolcuları kutlayan Vali Kalkan, Ankara'da yapılacak playoff maçları için takıma 15 bin lira maddi destek ve konaklama masraflarını karşılama sözü verdi.Takımın bir üst lige çıkması durumunda futbolcuları ayrıca ödüllendireceğini vurgulayan Vali Kalkan, daha sonra takımın idarecileri, teknik ekibi ve futbolcular ile yemekte bir araya geldi.

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı antrenörü ve oyuncusu Cemile Timur da Vali Kalkan'ın desteği olmasa playoff müsabakalarına çıkamayacaklarını bildirerek, katkılarından dolayı teşekkür etti ve 1'inci Lig'e yükselme sözü verdi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi'nden Kadın Futbol Takımına 15 Bin Lira Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement