Hakkari - Vedaş ve Vebsaş'tan Nefes Kesen Deprem Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

Hakkari - Vedaş ve Vebsaş'tan Nefes Kesen Deprem Tatbikatı

Hakkari - Vedaş ve Vebsaş\'tan Nefes Kesen Deprem Tatbikatı

Vedaş ve VEBSAŞ'tan nefes kesen deprem tatbikatıHAKKARİ'de, Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) ile Türkerler Vangölü Perakende Elektrik Satış A.Ş (VEBSAŞ) il Müdürlükleri tarafından, deprem tatbikatı yapıldı.

19.10.2016 18:22

Vedaş ve VEBSAŞ'tan nefes kesen deprem tatbikatı

HAKKARİ'de, Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) ile Türkerler Vangölü Perakende Elektrik Satış A.Ş (VEBSAŞ) il Müdürlükleri tarafından, deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikata Hakkari Belediyesi itfaiye ekipleri de katıldı.

Tatbikat öncesi, VEDAŞ yetkilileri, personeline iş sağlığı ve güvenliği, olası deprem ve yangın anı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Bilgilendirmenin ardından gerçeği aratmayan tatbikat gerçekleştirildi. Hakkari belediyesi İtfaiye ekiplerinin de katıldığı tatbikatta, senaryo gereği meydana gelen depremde büyük panik ve kargaşa yaşanırken VEDAŞ binası, 2 dakika içinde boşaltıldı. VEDAŞ Destek Hizmetleri Şube Müdürü Çiğdem Özdemir, VEBSAŞ İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Nilgin Temel de tatbikata katıldı.

VEDAŞ binasında mahsur kalan personeller, itfaiye ekiplerinin yardımıyla aşağı indirilmesi ise gerçeği aratmadı. Tatbikatla ilgili açıklamalarda bulunan VEDAŞ Destek Hizmetleri Şube Müdürü Çiğdem Özdemir, tatbikatta katılan kurum personeli ve Hakkari Belediyesi itfaiye ekibine teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari - Vedaş ve Vebsaş'tan Nefes Kesen Deprem Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement