Haliliye Belediyesi De Etkinliklerini İptal Etti - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi De Etkinliklerini İptal Etti

Haliliye Belediyesi De Etkinliklerini İptal Etti

Şanlıurfa'nın merkez ilçe Haliliye Belediyesi, Filistin'de yaşanan olaylardan dolayı Ramazan etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

24.07.2014 13:26

Haliliye Belediyesi tarafından ramazan süresince her gece düzenlenen eğlence gösterileri Filistin'de yaşanan olaylardan dolayı iptal edildi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ramazan nedeniyle vatandaşlarımız iftardan sonra sokağa çıkıyor, bizde belediye olarak vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler tertipledik, son birkaç gündür Filistin'de yaşanan şiddetli çatışmalar ve orada hayatını kaybedenler için etkinliklerimizde müzik ve eğlence gibi aktiviteleri kaldırdık. Fakat iftar ve sahur programlarımız ramazanın son gününe kadar devam edecektir. Gönül isterdi ki hiç kimsenin burnu dahi kanamasın, çocuklarımız çocukluklarını çocuk gibi yaşasınlar ama bu gün onlarca masum çocuk çocukluklarını yaşayamadan İsrail tarafından katlediliyor, artık masum çocuklar ölmesin ve geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza mutlu bir gelecek bırakalım."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi De Etkinliklerini İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement