Yanan Halk Otobüsünden Kurtulan Yolcu Şoförü Suçladı - Son Dakika
Güncel

Yanan Halk Otobüsünden Kurtulan Yolcu Şoförü Suçladı

Yanan Halk Otobüsünden Kurtulan Yolcu Şoförü Suçladı

TEM'de yanan otobüsten kurtulan Yunus Aktaş, "Şoför sohbet ettiği için oldu." dedi. Şoför ise "Panik yapınca bariyerlere çarptım" diye ifade verdi.

27.07.2014 16:10  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tem otoyolu Kavacık Mevkii'nde meydana gelen kazada yaralanan 30 yaşındaki Yunus Aktaş, faciayla ilgili "Araç o kadar hızlı değildi. Yolda trafik yoktu. Seri bir şekilde akıyordu. Sadece şoförün yanındakilerle sohbet etmesinden kaynaklanan bir durum." dedi. Otobüs şoförü ise "Otobüsün arka kısmında yangın çıkınca panik yaptım, sağa sola kırdım ve bariyerlere çarptım" diye ifade verdi.

"KIRILAN CAMDAN KENDİMİ AŞAĞIYA ATTIM"

TEM otoyolu Kavacık Mevkii'nde meydana gelen kazada yaralanan 30 yaşındaki Yunus Aktaş ise tedavi edildiği hastanede şunları söyledi: "Otobüs sağ şeritte giderken şoför yanındaki iki kişiyle yol boyunca sohbet ediyordu. Birisi koltukta diğeri de kapının dibinde duruyordu. Şoför arkadaş sağa kırdığında, emniyet şeridine girdiğinde 'Ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. O sırada zaten hiç bana bakmadan refüje girdi. 10 saniyelik bir olay zaten. Depo mu patladı? Nasıl oldu bilemedim? Ben kendimi sol tarafa attım. Cam kırıldı camdan kendimi aşağıya attım. Zaten kollarım kırık içerisinde ayaklarımda bir şey var tam olarak bilmiyorum."

"ŞOFÖRÜN SOHBET ETMESİNDEN KAYNAKLANDI"

"Araç o kadar hızlı değildi. Yolda trafik yoktu. Seri bir şekilde akıyordu. Sadece şoförün yanındakilerle sohbet etmesinden kaynaklanan bir durum. Otobüste bütün koltuklar doluydu ayakta da kişiler vardı. Sağ tarafta komple kadın ve çocuklar vardı. Yangının içerisinde kalan muhtemelen kadın ve çocuklar var, ben kendimi camdan dışarı attım. Ambulans beklemeden kendi imkanlarımla hastaneye geldim."

OTOBÜS ŞOFÖRÜ: YANGIN ÇIKINCA PANİK YAPTIM

Ümraniye TEM Otoyolu'nda 4 kişinin hayatını kaybettiği otobüsün şoförünün, polise verdiği ifadesinde "Otobüsün arka kısmında yangın çıkınca panik yaptım, sağa sola kırdım ve bariyerlere çarptım" dediği öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanan Halk Otobüsünden Kurtulan Yolcu Şoförü Suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • adsiz: yorumu ben yapiyim sofor arkadaşlar kizacaklar ama ne halk otobuslara binilecek nede minibuslara bilinecek oram var direksyona geçtilermi havalarindan geçilmiyor ne saygi var nede esnaflik ne yaziki belediyede ozeleştirmeye gidiyor velasi istanbula yakişmiyor soylenecek çok şey var bence gormek istiyenler seyhat etsi saygilar benim dediğim yude seksen sekiz için 27 2 Yanıtla
  • erdem sabri: türkiyede şöför olmak, dahası yılcu taşıması yapmak çok kolay al e sınıfı ehliyet bir src, psikoteknik(bunları hiç gitmeden bile alabilirsiniz)sonra birde otobüs uydurdunmu başla taşımaya 21 4 Yanıtla
  • ersin: bence bu iho otobüslerini komple kaldırmaları lazım istanbulda yaşıyorum iho otobüs şöförleri kadar dengesiz asabi görgüsüz kaba insan görmedim ne engelli dinlerler ne yaşlı ne cocuk nede hamile gecen bir otobüsteydim engelli bir insan bastonu ile cıkmaya calışıyor otobüs hareket etti allah muhafaza ki arkadaş dengesini korudu korumasa hemen orta kapı direkt tekerleklerin altına girecekti otobüste herkez büyük bir tepki gösterdi iho otobüs şöförleri az iett şoförlerini örnek alsın bu güne kadar en ufak bir ters hareketlerini görmedim burdan iett yönetimi ve şöförlerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum 1 1 Yanıtla

Advertisement