Halk Otobüsünün Yanması - Son Dakika
Güncel

Halk Otobüsünün Yanması

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri: "Şoför ve görgü tanıklarından edinilen ilk bilgilere göre, sefer halindeki otobüsün ön kısmından bir anda alevler çıkmaya başlamış ve araç şoförü sağ bariyerlere sürterek aracı durdurmuş ve kapıları açarak yolcuların tahliyesini sağlamıştır.

27.07.2014 16:44

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri, Kavacık'ta halk otobüsünün yanmasıyla ilgili "Şoför ve görgü tanıklarından edinilen ilk bilgilere göre, sefer halindeki otobüsün ön kısmından bir anda alevler çıkmaya başlamış ve araç şoförü sağ bariyerlere sürterek aracı durdurmuş ve kapıları açarak yolcuların tahliyesini sağlamıştır" açıklamasını yaptı.

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 14.30 sıralarında Tuzla-Topkapı seferini yapan C-465 kod numaralı halk otobüsünün Kavacık mevkisinde yandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şoför ve görgü tanıklarından edinilen ilk bilgilere göre, sefer halindeki otobüsün ön kısmından bir anda alevler çıkmaya başlamış ve araç şoförü sağ bariyerlere sürterek aracı durdurmuş ve kapıları açarak yolcuların tahliyesini sağlamıştır. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiştir. Yaralılar ise Ümraniye ve Beykoz devlet hastahanelerinde tedavi altına alınmıştır. Yaşamını kaybeden yolcularımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Otobüsünün Yanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement