Hamit Yolcu: Sevgi Her İşin Başı - Son Dakika
Güncel

Hamit Yolcu: Sevgi Her İşin Başı

Hizmet İçi Eğitim Seminerinin Bu Ayki Konuğu Hamit Yolcu oldu.

18.05.2016 14:33

Bilgi Evi üyelerinin sosyal ve kültürel gelişimine destek veren Zeytinburnu Belediyesi, Bilgi Evi öğretmenlerinin de gelişimine ve eğitimine önem veriyor. Bilgi Evi üyelerine daha kaliteli aynı zamanda etkin hizmet sunmak ve kültürümüzü oluşturan değerlerimizin aktarımını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen hizmet içi eğitim seminerinin bu ayki konuğu Hamit Yolcu oldu.

Öğretmenleri selamlayarak konuşmasına başlayan Hamit Yolcu, değerler eğitiminin çocuklara nasıl aktarılacağı üzerine bir konuşma gerçekleştireceğini belirtti. Öncelikle değerlerimiz nedir? Sorusuna cevap veren Hamit Yolcu değerlerimize sahip çıkmanın öneminden bahsetti. İnsanın sürekli gelişmekte olan bir varlık olduğunu belirten Hamit Yolcu bu gelişimin çok yönlü olarak devam etmesini istiyorsak değerlerimizin de eksiksiz bir şekilde yeni nesillere aktarılması gerektiğini vurguladı.

Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük mirasın iyi bir eğitim ve güzel bir ahlak olduğunu ifade eden Hamit Yolcu, bu işe sevgiyle başlamak gerektiğini belirtti. Çocuğun kalbine giden yolu bulamadıktan sonra dünyanın en iyi eğitimcisi, öğretmeni veya hocası nesi olursanız olun o çocuğa hiçbir şey veremezsiniz. İş o çocuğun kalbine girebilmekte.

Değerler eğitiminin öğrencilere aktarımı ile ilgili teknik bilgiler de sunan Hamit Yolcu konuşmasının ardından öğretmenlerimizle hatıra fotoğrafı çektirerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hamit Yolcu: Sevgi Her İşin Başı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement