Haneler Ramazan'da Sıcak Yemek Dağıtımı İle Bereketleniyor - Son Dakika
Güncel

Haneler Ramazan'da Sıcak Yemek Dağıtımı İle Bereketleniyor

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sıcak yemek götürüyor.

21.06.2016 14:42

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün sosyal inceleme sonucu tespit ettiği vatandaşlar, bu hizmetten faydalanıyor. Evlere günde 2 bin kişilik sıcak yemek ulaştırılıyor.

Ramazan'da paylaşım duygularının daha yoğun şekilde hissedildiği bir ilçe Beylikdüzü. Öyle ki Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri desteksiz bırakmıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde belirlenen yoksul vatandaşların yanlarında olunuyor. Beylikdüzü Belediyesi, günde 2 bin kişilik sıcak yemek hazırlatıp evlere ulaştırıyor.

Beylikdüzü'nün 10 mahallesinde de inceleme yapan ve mahallelinin demografik ve sosyolojik özelliklerini çıkaran Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, her mahallenin ihtiyacı olan koşulları anlayarak bölgeye özel eğitim, sosyal yaşam, çevre, kültür ve spor gibi pek çok alanda iyileştirme projeleri geliştiriyor. Özellikle Ramazan ayının ruhuna uygun hareket ederek evlere sıcak yemek ulaştıran belediye, birlik ve beraberlik bilincinin daha derin hissedilmesi adına vatandaşların evlerindeki iftar sofralarına da konuk oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haneler Ramazan'da Sıcak Yemek Dağıtımı İle Bereketleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement