Happy Center Bölgesel Liderliğe Oynuyor - Son Dakika
Güncel

Happy Center Bölgesel Liderliğe Oynuyor

Adese'ye ait İstanbul Anadolu yakasında 10 ve İzmit de 2 olmak üzere toplam 12 mağazasını 19 Milyon TL'ye varlık devri yöntemiyle aldı.

25.04.2013 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Happy Center, stratejik vizyonu doğrultusunda yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek İttifak Holding'in perakende markası Adese'ye ait İstanbul Anadolu yakasında 10 ve İzmit de 2 olmak üzere toplam 12 mağazasını 19 Milyon TL'ye varlık devri yöntemiyle aldı.

Marmara bölgesinde İstanbul, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa da toplam 78 şubesiyle faaliyet gösteren Happy Center; İttifak Holding'in perakende markası Adese'ye ait olan İstanbul Anadolu yakasında 10 ve İzmit'te 2 olmak üzere toplam 12 mağazasını varlık devri yöntemiyle aldı. Happy Center aldığı stratejik kararla Avrupa yakasındaki bölgesel liderliğini Anadolu yakasında da pekiştirmek için yatırımlarında Anadolu yakasına odaklandı.

Hedefleri doğrultusunda alınan kararlarla gerek stratejik konumları gerekse de büyüklükleri ile Adese'nin mağazaları Happy Center tarafından tercih edildi. Yapılan analizler sonucu karşılıklı iki firmanın kazan-kazan ekseni çerçevesinde bir araya gelmesi sonucu Adese mağazalarını Happy Center' a varlık devri yöntemiyle devretti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Happy Center Bölgesel Liderliğe Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement