Harb-İş Sendikası'nda Gergin Kongre - Son Dakika
Yerel

Harb-İş Sendikası'nda Gergin Kongre

Harb-İş Sendikası\'nda Gergin Kongre

Türk Harb-İş Sendikası Adana Şubesi'nin olağanüstü genel kurulu, gergin bir atmosferde yapıldı.

22.06.2013 16:23

Türk Harb-İş Sendikası Adana Şubesi'nin olağanüstü genel kurulu, gergin bir atmosferde yapıldı. İki başkan adayının yarıştığı kongrede üyelere seslenen Sendika Genel Sekreteri Haldun Kurubacak, "Adana İncirlik kapısında herhangi bir arkadaşımızın burnu kanadığı vakit hepiniz bir arada durmak zorundasınız. O yüzden birbirinizi kırıcı, birbirinizi üzücü hareketlerden ve söylemlerden uzak durun" çağrısında bulundu.

Türk Harb-İş Sendikası Adana Şubesi Olağanüstü genel kurul toplantısı bugün Sürmeli otelinde gerçekleşti. Harb-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı İrfan Akgönül'ün divan başkanlığında yapılan kurul toplantısında taraflar arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Olağanüstü genel kurul toplantısında yaşanan gerginlikten sonra Genel Merkez Genel Sekreteri Haldun Kurubacak, herkesi birlik olmaya çağırarak, "Adana Şubemizde uzun süren bir sefahatten sonra, şube yönetim kurulunun arasındaki anlaşmazlıktan dolayı arkadaşlarımız ve genel başkanımız bir takım görüşmelerde bulundu. Bu görüşmelerden sonra Türk Harb-İş Sendikası genel merkezine Adana Şubesi olağanüstü kongresi için 80 tane imza verdik. Kurumların gerginlikleri olur. Taraf seçme durumları olur. Bunlar doğal şeylerdir. Siz yarın tezgahlarınızın başına gittiğinizde birbirinizle aynı kapıdan girip çıkan insanlarsınız. Birbirinizle yarın bir sıkıntınız olduğunda biz Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezi olarak bir karar aldığımızda Adana İncirlik kapısında herhangi bir arkadaşımızın burnu kanadığı vakit hepiniz bir arada durmak zorundasınız. O yüzden birbirinizi kırıcı, birbirinizi üzücü hareketlerden ve söylemlerden rica ediyorum uzak durun. Aday arkadaşlarımdan da aynı şeyi rica ediyorum. Birbirlerine kinayeli konuşmalar lütfen yapmasınlar" diye konuştu.

Olağanüstü kurul toplantısında mevcut başkan Cem Osman Acet ve şube mali sekreteri Sedat Bilmez başkan adaylığı için yarışıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harb-İş Sendikası'nda Gergin Kongre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement