Harput Konuşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Harput Konuşmaları Devam Ediyor

Elazığ kültürünü yaşatmayı ve ülke gündemine ışık tutmayı amaçlayan "Harput Konuşmaları" yeni konu ve konuklarıyla sürüyor.

19.01.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen Harput Konuşmaları'nın bu ay düzenlenecek 'Medeniyet İnşasında Şehir ve Kültür' toplantısına, konuşmacı olarak Manas Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rahmi Karakuş katılacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Medeniyetler bir şehrin kültürüyle, diliyle, entelektüel bilgi ve birikimiyle şekillenir. Şehirler sahip oldukları değerlerle yücelir ve dünya medeniyetine katkı sağlarlar. Medeniyet ve şehir birbirini tamamlayan öğelerdir ve gelişimleri de eş zamanlı olarak gerçekleşir. Bu nedenle şehir kültürümüze önemli katkılar sağlayan, insanımızın ufkuna yeni boyutlar kazandıran Harput Konuşmaları, halkımızın katkı ve katılımlarıyla yoluna devam edecektir" denildi.

Açıklamada katılımcıların da soru ve görüşleriyle katkı sağladıkları Harput Konuşmaları'nın bu ay ki toplantısının, Eczacılar Odası Konferans Salonu'nda, 20 Ocak 2015 Salı günü saat 18.30'da gerçekleştirileceği ve toplantıya tüm halkımızın davetli olduğu belirtildi.

7'den 77'ye halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Harput Konuşmaları, şehrin kültür ve medeniyetine ışık tutma yolunda aylık toplantılarına devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harput Konuşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement