Harran Shm Gazileri Yemekte Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Harran Shm Gazileri Yemekte Buluşturdu

Harran Shm Gazileri Yemekte Buluşturdu

Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü gazi ve şehit yakınlarını yemekte bir araya getirdi.

30.09.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü gazi ve şehit yakınlarını yemekte bir araya getirdi.

Harran kaymakamı Temel Ayca, bu programı düzenleyen Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin gazi ve şehit yakınlarına bir moral olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ise, böyle bir günde gaziler ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek şunları ifade etti:

"Tarih boyunca çok büyük savaşlar yaptık, hepimizin ailesinde yakınında mutlaka bir şehit vardır. O nedenle şehadetin değerini burada bulanan herkes çok iyi biliyor. Devletimiz son yıllarda şehit yakınlarımıza, gazilerimize sağlanan sosyal imkanların iyileştirilmesi için birçok düzenleme yapmıştır ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Şüphesiz şehitlerimizin ve gazilerimizin emekleri bir bedel ile ölçülecek gibi değildir. Ama sonuçta geride kalanların insani ihtiyaçları ve manevi ihtiyaçları var. Bunları da karşılamak toplum olarak görevimizdir. Emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, katılım sağlayan sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve askerlerimizle bir arada bulunmamızı sağlayan jandarma komutanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen programa Harran Kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Faruk Cömert, gaziler, şehit yakınları ve askerler katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harran Shm Gazileri Yemekte Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement