Hasan Doğru'dan 14 Yaşında Lösemiden Ölen Eren Anısına Konser - Son Dakika
Güncel

Hasan Doğru'dan 14 Yaşında Lösemiden Ölen Eren Anısına Konser

Hasan Doğru\'dan 14 Yaşında Lösemiden Ölen Eren Anısına Konser

8 yaşında yakalandığı bağırsak kanserini yenmesinden 2 yıl sonra lösemiye yakalanan Eren Çöğendez'e 22 Mart 2005'de ilik nakli yapıldı.

20.04.2014 23:35

8 yaşında yakalandığı bağırsak kanserini yenmesinden 2 yıl sonra lösemiye yakalanan Eren Çöğendez'e 22 Mart 2005'de ilik nakli yapıldı. Melahat ve Hasan Çöğendez çiftinin oğulları olan Eren Çöğendez'e nakledilen ilik yüzde 98 oranında uyum sağlamasına rağmen, kullandığı ilaçların yan etkisiyle organları tahrip oldu. Eren Çöğendez, 21 Aralık 2006'da öldü.

Eren Çöğendez'in ailesi, çocuklarının ölümünden sonra her doğum gününde anma programı düzenlemeye başladı. Eren'in 22'nci yaş günü nedeniyle dün akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde, Zonguldak'lı olan 'O Ses Türkiye' yarışması birincisi Hasan Doğru 'Kömür karası' adlı müzik grubuyla birlikte sahne aldı. Konsere, Çöğendez ailesi ile birlikte çok sayıda kişi katıldı. Zonguldak yöresi ve madenci konulu repertuvarından birbirinden güzel şarkıları Eren Çöğendez için seslendiren Hasan Doğru ise konser sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konser sonunda Eren'in annesi Melahat Çöğendez, elde edilen gelirle Kozlu İlçesi'nde ki Kılıç Ortaokulu'na Eren anısına kütüphane yapılacağını söyleyerek, Hasan Doğru'ya ve destek verenlere teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasan Doğru'dan 14 Yaşında Lösemiden Ölen Eren Anısına Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement