Hasankeyf'te Kadınlar İçin Fitness Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf'te Kadınlar İçin Fitness Kursu Açıldı

Hasankeyf ilçesinde kadınlar için fitness kursu açıldı.

08.04.2014 15:43

Hasankeyf ilçesinde kadınlar için fitness kursu açıldı.

Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından Atatürk İlkokulu'nun bir sınıfında açılan fitness kursuna 25 kadın katıldı. Kaymakam Temel Ayca, kadınların ilçede spor yapmaları için imkanlarının olmadığını fark ettiklerini, bu nedenle kadınlara yönelik kursu açmayı uygun gördüklerini söyledi.

Kursa katılımın çok kısa bir sürede tahminlerinin üstünde olduğunu kaydeden Ayca, daha geniş mekanda kursu devam ettireceklerini bildirdi.

"Maalesef ilçelerimizde imkanlarımız kısıtlı. Kaymakamlık olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" diyen Ayca, kadınlar için bu tür çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Kurs eğitmeni Nazlı Akyol da ilçede kadınların ev işleri dışında herhangi bir uğraşlarının bulunmadığını anlatarak, "Kadınların dışarıda yapabilecekleri bir sosyal faaliyet alanı olmadığı için bu kursumuza yoğun ilgi gösterdiler. Amacımız kadınları spora çekmek. Kadınlar çok istekli" diye konuştu.

Kursa katılan kadınlardan Zahide Tekeş ise ilçede ilk defa böyle bir kursun açıldığını, kursun açılmasından çok memnun olduklarını belirterek, kurs sayesinde hem spor yaptıklarını hem de stres attıklarını dile getirdi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hasankeyf'te Kadınlar İçin Fitness Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement